Activiteiten

Kikarow

Rondje NL
Met KiKaRoW Rondje NL wil roeiend Nederland € 500.000 ophalen voor het LATER-project. Dit is een studie naar de langetermijneffecten van kankerbehandelingen bij kinderen, van het Prinses Màxima Centrum voor kinderoncologie (PMC).

Rondje NL start op 13 april 2019 bij URKV Michiel de Ruyter in Uithoorn en eindigt op 14 juli 2019 in Utrecht. In 14 weekenden wordt geroeid langs zo'n 60 roeiverenigingen in "The Vin", een zeewaardige C4. De wisselende bemanning bestaat uit speciaal opgeleide KiKa-roeiers - ex-kinderkankerpatienten of hun familieleden - samen met hun trainingsmaatjes en ervaren roeiers, stuurmannen en -vrouwen. 

De finish
Op 14 juli 2019 start “the Vin” bij roeivereniging Willem III aan de Amstel, om via de Weespertrekvaart en Gaasp bij Weesp de Vecht op te roeien richting de singels van Utrecht. Na 1.400 kilometer roeien zal “the Vin” aanleggen aan de Driewerf. Tijdens het finishfeest, georganiseerd door Triton, Orca en Viking, wordt de eindstand bekend gemaakt en de cheque met het totaalbedrag overhandigd aan het PMC.

Kom in actie!
Iedereen kan zijn steentje bijdragen door zelf een actie op touw te zetten. Gek of gewoon, klein of groot, laat je fantasie gaan. Zelf, met je ploeg of met je commissie. Iets dat op zichzelf staat of iets dat aansluit bij een activiteit die je toch al organiseert. 
Meld je actie aan.  

Roeien tijdens Rondje NL
Op diverse trajecten kun je nog meeroeien in “The Vin”. Ook gaan we de “The Vin” tijdens de laatste etappe vergezellen met eigen boten. Wil je meeroeien? Laat het ons weten via het contactformulier op onze site.

Website
Meer informatie over KiKaRoW Rondje NL, de laatste etappe, hoe je kunt bijdragen en de stand van het in Utrecht ophaalde geld vind je op kikarow-utrecht.nl.

KiKaRoW-Utrechtcommissie

Lars Mertens - Viking
Mariette van Oosterwijk Bruyn - Viking
Mieke Scheffer - Viking
Chantal van Zeeland - Orca
Ferdie ten Butter - Orca
Hannah Vreeburg - Orca
Iris Hertel - Orca
Claire Stalenhoef - Triton
Judith van der Deijl - Triton
Paul Beele - Triton, voorzitter

Mail voor vragen en suggesties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kijk op kikarow-utrecht.nl