Activiteiten

Kikarow

Sponsorroeitocht 14 juli 2019 - Roei mee voor LATER
Je kunt deelnemen aan het laatste traject van KiKaRoW Rondje NL. Op 14 juli organiseren de Utrechtse roeiverenigingen een sponsortocht. Met maximaal 40 roeiboten vergezellen we ”The Vin” en onze Utrechtse KiKa-roeiers tijdens de laatste 45 kilometers om een mooi bedrag op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Samen zorgen we voor een spectaculaire finish van Rondje NL! Op onze website vind je informatie over de tocht en een inschrijfformulier.

Finish Rondje NL, barbecue en feest
Rondje NL finisht rond 17.00 uur bij De Driewerf. Burgemeester Jan van Zanen zal de bemanning van "The Vin" feestelijk ontvangen. Prof.dr. Marry van de Heuvel van het Prinses Maxima Centrum krijgt de cheque overhandigd met de totaalopbrengst. Vanaf 18.00 uur zijn de verenigingszalen en terrassen het decor van een heerlijke barbecue en een swingend finish-feest met livemuziek. Uiteraard is de opbrengst voor KiKaRoW! Reserveer je kaarten voor de barbecue online.

KiKaRoW Rondje NL
Met KiKaRoW Rondje NL wil roeiend Nederland € 500.000 ophalen voor het LATER-onderzoek. Dit is een studie naar de LAngeTERmijneffecten van kankerbehandelingen bij kinderen, van het Prinses Màxima Centrum voor kinderoncologie (PMC).

Rondje NL startte op 13 april 2019 bij URKV Michiel de Ruyter in Uithoorn en eindigt op 14 juli 2019 in Utrecht. In 14 weekenden wordt geroeid langs zo'n 60 roeiverenigingen in "The Vin", een zeewaardige C4. De wisselende bemanning bestaat uit speciaal opgeleide KiKa-roeiers - ex-kinderkankerpatienten of hun familieleden - samen met hun trainingsmaatjes en ervaren roeiers, stuurmannen en -vrouwen. 

Kom in actie!
Iedereen kan zijn steentje bijdragen door zelf een actie op touw te zetten. Gek of gewoon, klein of groot, laat je fantasie gaan. Zelf, met je ploeg of met je commissie. Iets dat op zichzelf staat of iets dat aansluit bij een activiteit die je toch al organiseert. 
Meld je actie aan.  

Website
Meer informatie over KiKaRoW Rondje NL, de laatste etappe, hoe je kunt bijdragen en de stand van het in Utrecht ophaalde geld vind je op kikarow-utrecht.nl.

KiKaRoW-Utrechtcommissie

Anneke Laverman - Viking
Lars Mertens - Viking
Mieke Scheffer - Viking
Chantal van Zeeland - Orca
Ferdie ten Butter - Orca
Hannah Vreeburg - Orca
Iris Hertel - Orca
Claire Stalenhoef - Triton
Judith van der Deijl - Triton
Paul Beele - Triton, voorzitter

Mail voor vragen en suggesties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kijk op kikarow-utrecht.nl