Instructie commissie

Redactie
https://viking-site.e-captain.nl/bestanden/vn-04-2021.pdf

Viking Nieuws nummer 5-2021 staat nu voor je klaar!

Het 5e nummer van Viking Nieuws van 2021 staat nu digitaal voor je klaar bij de optie Viking Nieuws in de Viking Modules. VN 05-18 cover 
Even inloggen met je eigen wachtwoord - zoals ook bij ‘Boot reserveren’ of de ‘Ledenlijst’ raadplegen – en je kunt Viking Nieuws openen.

In deze editie onder andere:

 • Roeien in een coastal boat
 • Markant langs de Waterkant
 • Bericht van overzee
 • Kijk eens in je spiegel
 • Botendoop
 • Nog veel meer dat meer dat de moeite meer dan waard is te lezen

Veel leesplezier!

Met sportieve groet van de redactie

Helaas gaat het lustrumfeest morgen niet door

Naast dat we een feest willen voor alle leden, en het niet goed voelt om voor het eigen belang te gaan, volgt het besluit ook uit de maatregelen die vanavond in de persconferentie zijn aangekondigd.

Zoals het er nu naar uitziet vindt het lustrumfeest plaats in het voorjaar 2022. Noteer vast met potlood 2 april 2022 in je agenda, de definitieve datum volgt z.s.m.

Bewaar je toegangskaart goed, deze blijft geldig en heb je nodig voor toegang tot het feest in het voorjaar 2022!

Blijf gezond!

Hartelijke groet,
het bestuur en de lustrumfeestcommissie

Roei instuif

De midweekcommissie organiseert elke woensdagochtend een roei-instuif voor iedereen die de basis roeivaardigheden heeft (sc1/st2). Als je vóór 9:20 uur aanwezig bent op het vlot wordt je ingedeeld. Na afloop is er koffie.

https://viking-site.e-captain.nl/bestanden/vn-04-2021.pdf

Viking Nieuws nummer 4-2021 staat nu voor je klaar!

Het 4e nummer van Viking Nieuws van 2021 staat nu digitaal voor je klaar bij de optie Viking Nieuws in de Viking Modules. VN 05-18 cover 
Even inloggen met je eigen wachtwoord - zoals ook bij ‘Boot reserveren’ of de ‘Ledenlijst’ raadplegen – en je kunt Viking Nieuws openen.

In deze editie onder andere:

 • Lustrumjaar Viking 115 jaar
 • 50e editie van Markant langs de Waterkant
 • Oud-ledendag en botendoop
 • Visuele toegankelijkheid
 • Help, de jeugd verzuipt!
 • Nog veel meer dat meer dat de moeite meer dan waard is te lezen

Veel leesplezier!

Met sportieve groet van de redactie

Viking Indoorseizoen 2021-2022

Beste Vikinger,

Binnenkort start de indoor weer iedere woensdagavond in de gymzaal in Lunetten. Ik heb er erg veel zin. We laten iets minder mensen in de zaal toe en tussen de trainingen hebben we wat meer tijd nodig om te kunnen schoonmaken, ventileren en wisselen.

Op woensdagavond wil ik de gebruikelijke trainingsuren aanbieden. De aanvangstijd hangt nog een beetje af van de aanmeldingen. Want het is natuurlijk ieders persoonlijke afweging om in een zaal te willen trainen. Om toch iedereen een training te kunnen aanbieden wil ik ook op dinsdagochtend een Viking-Indoor verzorgen op/rond Viking. Voor beide dagen staan 22 trainingen gepland van 5/6 oktober 2021 t/m 8/9 maart 2022 (behalve 28/29 december 2021).

Trainingen woensdag
Voor de woensdagavond ziet het programma er in principe als volgt uit:
17:15 Opbouw Zaal open
17:30 -18:30 Junioren
18:45-19:45 Groep 1
20:00-21:00 Groep 2
21:15-22:15 Groep 3
22:15-22:30 Afbouw/ sluiten

Waar: Gymzaal Goeree 6 in Lunetten
Wanneer: Woensdag 6 oktober 2021 t/m 9 maart 2022 (min 29 dec)
Soort training: Conditie training, circuittraining dmv oefeningen met of zonder gewichtjes, ballen, dynabands etc.
Voorwaarde: Dat je in staat bent om fysieke inspanning te leveren.
Wat is nodig: Korte broek, T-shirt, indoor schoenen (geen zwarte zool), flesje water en Handdoek Verplicht! Kosten: €105,- Hou er rekening mee dat bij te weinig aanmeldingen ik wat in tijden kan gaan schuiven….

Trainingen dinsdag
Voor dinsdagochtend ziet het programma er als volgt uit:
8:45u opbouw
9:00-10:00u Groep 1
10:00-10:30u Wissel/ schoonmaak/ Koffie!
10:30-11:30u Groep 2
Afbouw…

Waar: Op Viking
Wanneer: Dinsdag 5 oktober 2021 t/m 8 maart 2022
Soort training: Conditie training, circuittraining dmv oefeningen met of zonder gewichtjes, ballen, dynabands etc.
Voorwaarde: Dat je in staat bent om fysieke inspanning te leveren.
Wat is nodig: Trainingskleren voor binnen en buiten, flesje water en Handdoek Verplicht!
Kosten: €95,-
Wie geeft training: Tessa Zwolle-Appeldoorn

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Schrijf duidelijk welk dag en welk groep je voorkeur heeft + een 2e keus. Ik maak de groepen op volgorde van aanmelding. Wees er snel bij: vol = vol. Ik heb er zin in!!!

Met sportieve Groet,

Tessa Zwolle-Appeldoorn

Jong Viking borrel

Heb jij ook moeite met afscheid nemen van je studentenleven? Mis je de borrels, maar kan je niet meer door tot in de late uurtjes? Ben je net bij Viking komen roeien en zoek je de aansluiting? Of gewoon zin in een gezellige borrel met andere jongere Viking leden? Kom dan gezellig borrelen op vrijdag 24 september bij Camping Ganspoort, vanaf 19:00! Groeten van een paar jongere Viking leden die op dit idee kwamen tijdens de opening van het lustrumjaar.

Dirk-Jan, Tessa, Margit, Jepke, Emma en Milena

Oud-ledendag

Zoals lang bekend is, worden er op zaterdag 4 september veel oudleden verwacht. Voor hen is er een programma,. Dat begint voor sommigen in de ochtend. Het is voor oud-leden natuurlijk vooral leuk als er leden komen die zij kennen vice versa. Sommige (oud-)leden hebben zich al aan elkaar "geknoopt". De inloop voor het officiële gedeelte is vanaf 13.30 uur. Na de opening zal er een bijzondere plechtigheid plaatsvinden van de doop van een nieuwe acht. Kortom wees welkom bij de oud-leden en natuurlijk de bijzondere botendoop.


Buffet
De dag wordt afgesloten met een buffet. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor deelname aan het buffet is 15 Euro verschuldigd. Pinbetaling kan ter plekke gebeuren.
Indien je komt voor de oudleden, graag melden aan Bert Appeldoorn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vooraf kan dan gekeken worden of er koppeling gemaakt kan worden met oud-leden. Vermeld dan daarbij ook als je aan het buffet wilt deelnemen.

Helpen?
Wil je die middag helpen met bijv. sooswerkzaamheden, zeer welkom. Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

115 jaar Viking!

Al 115 jaar lang komen roeiers in Utrecht samen bij URV Viking om te genieten van de roeisport. Om elkaar in de roeiboot uit te dagen en om met elkaar tegen andere teams te strijden. Om meters te maken op het water en om daarna op het terras te genieten. Om herinneringen te maken en ervaringen op te doen. Het thema van Viking’s 115-jarige jubileum is daarom ook: experience. Wij hopen de leden van Viking bijzondere ervaringen aan te bieden, op sportief, sociaal en culinair gebied!

Dus zet je schrap voor dit bijzondere jubileumjaar dat begint op 25 juli 2021! Meer informatie te vinden op http://www.vikinglustrum.nl/ of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste indoor training oefeningen

Beste Vikinger,

Het was een bijzonder seizoen met veel aanpassingen en flexibiliteit. Zowel van de deelnemers als van mijzelf. Maar de creativiteit wordt gestimuleerd. We passen ons aan en zoeken naar oplossingen! Ik denk dat het aardig gelukt is zo…behalve het samen trainen. Daar hebben de meeste van ons behoefte aan. Maar als het goed gaat dan mag dat binnenkort weer.

Bij deze mijn laatste trainingsfilmpjes van het Indoor-Thuis/ Outdoor-Tuin seizoen 2020-2021. Wie weet kom ik nog eens op Viking voor een gezamenlijke balkon sessie! Jullie kunnen alle trainingen hier terug vinden of in de VikingApp onder video's (knop rechtsonder). Deze zijn uiteraard ook voor alle leden beschikbaar die het leuk vinden om eens anders te trainen.

Gebruik de trainingen goed! Dan voorkom je overbelasting en blessures.
Vaak zijn deze trainingen goed te combineren met wandelen/ fietsen/ ergometeren/ roeien/ hardlopen…
Begin niet te zwaar maar bouw het verstandig op. Dan is het een goede aanvulling en wordt je sterker, stabieler en blijer:-)

Hopelijk tot volgende seizoen in de gymzaal of elders:-)

Lieve groet,
Tessa Zwolle-Appeldoorn

 

Abonneren op deze RSS feed