Prikbord

Prikbord

Prikbord

Secretaris voor het bestuur gezocht

Ben jij een goede communicator, wil je wat betekenen voor de vereniging en deze heel snel leren kennen? Lees dan even verder…. 

Onze huidige secretaris gaat stoppen, en dat betekent dat er binnen het bestuur een vacature is voor deze functie. Het is een hele veelzijdige functie waarbij je Viking goed leert kennen en ook veel voor Viking kunt betekenen.  

Deze kan evt. ook als duobaan vervuld worden. Het werk van secretaris kan goed vanuit huis gedaan worden en kost ca. 4 uur per week. Het helpt als je enig organisatievermogen hebt. Lijkt het je leuk om plaats te nemen in een gezellig bestuur en om meer te leren over hoe het werkt bij Viking? Bel of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

Wil jij ons website team versterken?

Bij de redactiecommissie werken we met een leuk team aan de website, nieuwsbrief en het clubblad Viking Nieuws. We zijn op zoek naar versterking voor het uitvoeren van beheer, onderhoud en webredactie. Lijkt  het je leuk om met nieuwe ideeen de website te verbeteren? Verder help je leden met het posten van nieuws of het aanpassen van content op de website wanneer nodig. Je voorziet de websitebanners van nieuwe afbeeldingen, voert onderhoud en beheer uit. Dus lijkt je het leuk om met de website van URV Viking bezig te zijn neemt contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk krijg je vrijwilligersuren voor je inzet en ontmoet je andere leden van de vereniging.

Lees meer...