Prikbord

Prikbord

Prikbord

Gezocht: Hulp lustrumfeestcommissie

In de lustrumfeestcommissie is er nog plek om te helpen met de organisatie van dit mooie feest! Wij zouden het liefst uitbreiden met iemand vanuit de jeugd en vanuit de veteranen. Heb jij zin om ons te helpen met de organisatie van dit feest? Stuur binnen 14 dagen even een mailtje naar Fraukje Martens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je interesse.

Wil jij meedenken over toekomstige roeilocaties?

Oproep om mee te werken aan verkenning van aanvullende roeilocaties in en rondom Utrecht

Met alsmaar meer drukte op en rondom het Merwedekanaal, zijn we een kleine werkgroep gestart om alternatieve roeilocaties te zoeken in Utrecht en de directe omgeving, in aanvulling op onze huidige locatie. We gaan op zoek naar optimaal roeiwater in onze nabije omgeving om ook in de toekomst voor alle vormen van roeisport een zo optimaal mogelijk aanbod te kunnen blijven bieden vanuit Viking. Daarbij valt te denken aan onder meer recreatief-, wedstrijd-, jeugd- en tourroeien en wie weet wat er nog meer aan mogelijkheden zijn. Voor onze werkgroep zijn we nog op zoek naar echte ‘verkenners’ met de volgende expertise/ervaring: waterplanning/beleid, omgevingsvisies, financiële expertise (o.m. voor kosten/baten analyse), materiaal, faciliteiten (technisch bouwkundig), communicatie specialisten. We zouden in het najaar (oktober/november) een advies aan het Bestuur willen aanbieden, en schatten in dat de inzet voor deze werkrgoep gemiddeld 2-3 uur per week in beslag neemt. Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Gezocht: Hulp communicastiestrategie

We zijn op zoek naar leden die willen helpen met af en toe een stuk schrijven of helpen redigeren. Dus heb je een vlotte pen en schrijf je makkelijk? Help mee om onze boodschappen te verkondigen.

je kan mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 1
  • 2
Lees meer...