Roeien

Midweek

Wat is het Midweekroeien?

Het midweekroeien is de instuif van Viking. Iedereen die de basis roeivaardigheden en -examens heeft (minimaal scullen 1 en sturen 2), is welkom bij het Midweekroeien op woensdag- en vrijdagochtend. Afhankelijk van wie aanwezig is worden er ploegen gevormd.
De 'midweekgroep' telt ruim vijftig Vikingleden, waarvan er op de woensdagochtend ongeveer dertig roeien. Vrijdagochtend zijn er ongeveer vijftien roeiers. Na afloop drinken we samen koffie, die bij toerbeurt door de deelnemers wordt gezet.
Als je op woensdag- en vrijdagochtend uiterlijk 9.20 uur op het vlot staat wordt bij het indelen van de boten rekening met je gehouden.  Wees op tijd!

Tochten

De Midweekgroep roeit doorgaans elke jaar een of meer tochten elders in het land. Vaak in het kader van een uitwisseling met een andere midweekgroep van een roeivereniging elders. De midwekers van andere verenigingen komen dan als gast bij Viking roeien.  Aan de landelijke roeidag van het Midweekroeien wordt door een afvaardiging uit de groep deelgenomen.

Midweekcommissie

 

Dirk Cohen Tervaert

Gerda Kruithof

Marian van Leeuwen

Joan Schmidt


Mail voor vragen en suggesties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..