Roeien

Coaches gezocht

Roeien is populair! Zeker nu er zulke prachtige medailles gewonnen zijn in Rio. We merken dat steeds meer mensen willen roeien. Dit kan alleen maar als we genoeg coaches hebben. Gezien de grote groep hebben we extra coaches nodig en zijn we dus op zoek naar jou. 

Coachen hoeft echt niet iedere week...
Vind je het leuk om te coachen, maar wil je niet ieder weekend druk zijn? Dat is geen enkel probleem. Naast vaste coaches die meestal iedere week aanwezig zijn, zijn we ook op zoek naar coaches die een tot twee keer per maand willen meefietsen. Direct een mooie manier om invulling te geven aan je werkuren. 

Ik heb nog niet zoveel ervaring... 
Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je al snel helpen met coachen. Het allerbelangrijkste is enthousiasme en een vooruitziende blik waardoor de roeiers veilig over het water kunnen. 

Enthousiast?
Lijkt het jou leuk om samen met onze coachteams een enthousiaste groep te coachen? Stuur dan een mailtje (met je eventuele voorkeur) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je reactie door aan de betreffende coachteams. 

Wil je op een andere wijze bijdragen, bijvoorbeeld door het (helpen) organiseren van een wedstrijd of evenement, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..