Vereniging

Natroviweemus 2023

Natroviweemus 2023

Dit jaar bestaat BWV de Eem honderd jaar. Een mooie reden om de Natroviweemus in Baarn te organiseren! We heten iedereen van harte welkom om dit gezellige roeispektakel mee te vieren op woensdag 21 juni. Deelnemers aan de wedstrijd maar natuurlijk ook toeschouwers.
Aanmelden voor de wedstrijd kan onderaan deze pagina of volg deze link:
» Direct aanmelden voor de wedstrijd.

Eerst nog meer informatie nodig?
» Naar de praktische informatie

Wat is de Natroviweemus?
De Natroviweemus is een boord-aan-boord wedstrijd met 8’n over 1 kilometer. Elk jaar organiseert één van de deelnemende verenigingen dit sportieve en gezellige spektakel rond de langste dag van het jaar op een woensdagavond. De ploegen bestaan uit mixed teams. Bijzonder is dat nog onervaren roeiers ook de gelegenheid krijgen het roeien in een 8 te ervaren. Gestuurd door een ervaren stuurman of -vrouw strijden de verenigingen tegen elkaar om de ‘Gouden Eend’.

Behalve het wedstrijdelement is de gezelligheid minstens zo belangrijk. Het is een vrolijk en gezellig gebeuren waarbij de leden van de verenigingen elkaar (weer) ontmoeten. Elk jaar bedenkt de organiserende vereniging een thema. Dat gebruiken de ploegen om zich in de mooiste, gekste, boeiendste kledij uit te dossen. Vaak is er ook een prijs voor de bijzonderste ‘klederdracht’.

Het thema is EEUWIG JONG
Je las het al: BWV de Eem bestaat 100 jaar. Vandaar het thema EEUWIG JONG.

Leden van verenigining Naarden, Tromp (Hilversum), Viking (Utrecht), Weesp, Hemus (Amersfoort) en De Eem, laat je van je mooiste kant zien.