Vereniging

Jeugd-coaches gezocht

Roeien is populair onder de jeugd! Zeker nu er zulke prachtige medailles gewonnen zijn in Rio. We merken dat steeds meer kinderen willen roeien. Dit kan alleen maar als we genoeg coaches hebben. Gezien de grote groep jeugd, hebben we extra coaches nodig en zijn we dus op zoek naar jou. 

Coachen hoeft echt niet iedere week...
Vind je het leuk om jeugd te coachen, maar wil je niet ieder weekend druk zijn? Dat is geen enkel probleem. Naast vaste coaches die meestal iedere week aanwezig zijn, zijn we ook op zoek naar coaches die een tot twee keer per maand willen meefietsen. Direct een mooie manier om invulling te geven aan je verenigingsuren. 

Ik heb nog niet zoveel ervaring... 
Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je al snel helpen met coachen. Het allerbelangrijkste is enthousiasme en een vooruitziende blik waardoor de roeiers veilig over het water kunnen. 

Ik hou niet van spelende kinderen/pubers... 
Niet iedereen vindt alle kinderen even leuk. Er zit best een verschil tussen het coachen van 12-14 jarigen die net van de basisschool komen of 16-18 jarigen die al naar hun eindexamen toewerken en bedenken wat ze willen gaan studeren. Voor beide groepen zijn we nog op zoek naar coaches. 

Ik kan alleen op zaterdag/zondag…
Alle jeugdploegen varen op een ander moment in het weekend, omdat ze elkaar anders in de weg zitten. De 12-14 jarigen trainen standaard op zaterdag om 12.30 uur en hebben een aanvullende training op zondag om 10.30. De 16-18 jarigen trainen juist standaard op de zondag (om 12.00 en 14.00 uur). Lijkt het jou leuk om samen met onze coachteams een enthousiaste groep jeugdleden te coachen? Stuur dan een mailtje (met je eventuele voorkeur) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je reactie door aan de betreffende coachteams. 

Wil je op een andere wijze bijdragen aan het jeugdroeien, bijvoorbeeld door het (helpen) organiseren van een wedstrijd of evenement, neem dan contact op met de commissie Jeugdroeien door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..