Vereniging

Viking lid Utrecht Talent Center!

Viking lid Utrecht Talent Center!

Utrecht Talent Center (UTC) is een initiatief vanuit een aantal sportverenigingen in Utrecht die talentontwikkeling en topsport hoog in het vaandel hebben. Onder andere Orca en Viking, maar ook bijvoorbeeld Kampong, Hellas en FC Utrecht, zijn aangesloten. Het UTC is nog in de opstartfase. Doel is daar waar dat zinvol is gezamenlijk dingen te organiseren, te regelen en richting gemeente als (top)sportverenigingen gezicht één gezicht te tonen. Dan staan we sterker! Dit is de website van het Utrecht Talent Center! Binnenkort hangt er buiten aan de muur een mooi bordje met de logo's van UTC en Viking!

Activiteiten die nu op de planning staan: 

Zondag 27 september 2020 talentendag

Deze dag is bedoeld voor de sporters/talenten die al bij de verenigingen actief zijn. Doel is kennis te maken met andere sporten (soort sportdag) en vooral ook andere sporters/talenten. Vorig jaar gaven de talenten aan dat vooral het kennis maken met elkaar en delen van ervaringen erg veel meerwaarde had! Van Viking worden junioren uitgenodigd en coaches om te helpen op de dag zelf en voor een mini-symposium. Voor ouders wordt een kookworkshop georganiseerd. Meer informatie volgt!

Voedings leerlijn

Voeding is bij alle sporters en ook bij de ouders onderwerp van gesprek: wat is goed? Wat mag zeker niet? Hoeveel? Omdat deze vragen bij elke (top)sport vereniging leven wordt een 'leerlijn' ontwikkeld: een reeks van ca 4 bijeenkomsten waar talenten van specialisten van TeamNL belangrijke dingen te horen krijgen. Er wordt ook echt gekookt! Meer informatie volgt!