Vereniging

Tot en met 28 april is de loods gesloten.

Tot en met 28 april is de loods gesloten.

De KNRB heeft een lijst opgesteld met veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot het Coronavirus. Onder andere:

Gaan trainingen en sportwedstrijden door? (bron Rijksoverheid)
Nee, tot en met 28 april zijn er geen trainingen, competities, toernooien en sportevenementen toegestaan. Dat betekent dat ook de loods van Viking is gesloten.

Hoe ziet de KNRB het verloop van het wedstrijdseizoen?
Voor de KNRB staat de gezondheid van de roeigemeenschap voorop en zijn maatregelen die gesteld worden door de overheid leidend om hier voor te zorgen. Op dit moment zijn alle roeiwedstrijden tot 1 juni geannuleerd en weten we nog niet wat er hierna gaat gebeuren. We houden dit natuurlijk nauwlettend in de gaten en op het moment dat hier meer duidelijk over is kijken we naar het vervolg van het wedstrijdseizoen.

Mag er tot 1 juni niet meer getraind worden?
Trainen en bewegen is niet verboden, maar doe dit zoveel mogelijk binnen. Als je naar buiten gaat, hou dan 1.5 meter afstand van andere mensen. Bekijk hier de sport en beweegadviezen opgesteld door NOC*NSF.

Het Viking bestuur vergadert wekelijks en bekijkt van dag tot dag de ontwikkelingen. We volgen daarbij (minimaal) de richtlijnen van de overheid en de KNRB.