Vereniging

Update Viking Corona

Update Viking Corona

We mogen alweer enkele weken ploegroeien met senioren, dat is geweldig natuurlijk! Boten worden gewassen met sop, stuurtjes dragen mondkapjes. Tegelijk constateren we dat buiten de boot de 1,5m regel niet altijd (meer) wordt gehandhaafd. Dat kan leden afschrikken en dat wil het bestuur voorkomen: Viking is er voor alle leden. Lees de Corona regels nogmaals door en hanteer de 1,5m regel! 

Enkele aanvullende en praktische zaken tot 1 september:

  • De ergometers: worden beperkt gebruikt. Daarom zullen 5 ergometers rechtop gezet worden. Deze zijn niet af te schrijven, maar mogen wel gebruikt worden (op 1,5m afstand van andere ergometers)
  • Gebruik krachthonk: is toegestaan. De geldende regels gebruik krachtruimte blijven staan. Daarnaast: sporters houden 1,5m afstand.  De gebruikte stangen en gewichten na gebruik schoonmaken met plantenspuit, sop en doekje
  • Gangpaden: Het is NIET toegestaan te verzamelen, wachten en bespreken in de gangpaden! Iedereen moet elkaar altijd op 1,5m afstand kunnen passeren.
Bij vragen: neem contact op met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan op de loods)