Vereniging

De NKIR gaat door!

De NKIR gaat door!

De NKIR is een ergometer wedstrijd over 500m, 1km, 2km of 6km en het is de eerste wedstrijd sinds een jaar die doorgaat! Op 12 december, voor junioren en veteranen. Het is gelijk het nationaal kampioenschap ergometer. Dit jaar een bijzondere editie: de ergometers blijven thuis staan, bij ons op Viking dus. Bij de junioren velden is de ergometer gekoppeld aan een landelijk netwerk. Je ziet dan op je scherm jezelf, degene voor- en achter je en de nummer 1 van de heat waarin je start. Voor de niet-live velden (oa Veteranen) kan je (met bewijs) een uitslag insturen. Je kan dan zelf bepalen wanneer je start. Meer weten? Kijk op de website van de NKIR. Inschrijven kan via de Viking inschrijfpagina tot 27 november.
 
'World Child Cancer NL' is dit jaar het goede doel van NKIR. Via dit programma delen experts van het Prinses Máxima Centrum hun kennis met collega’s in arme landen, om ook daar kinderen met kanker te genezen. Dat is hard nodig, want in rijke landen als Nederland is de genezingskans voor kinderen met kanker 75%, in arme landen is die minder dan 10%.
Een deel van je inschrijfgeld gaat naar World Child Cancer NL, maar je kunt ook zelf doneren en/of met je ploeg een fundraising actie aanmaken om je te laten sponsoren via https://www.maximaalinactie.nl/team/nkir
 
Vragen? Neem contact op met Guus Welter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).