Vereniging

Veiligheidsshirt nu met korting verkrijgbaar!

Veiligheidsshirt nu met korting verkrijgbaar!

Veiligheid is belangrijk, en zichtbaarheid daarmee ook. Bij veel roeiverenigingen is het steeds gebruikelijker om te roeien en sturen in goed zichtbare kleding, en bij Viking hebben we daarom al enige tijd fluorescerend gele hesjes hangen. Om het zichtbaar roeien comfortabeler te maken en voor iedereen toegankelijk is een veiligheidsshirt ontworpen. Fluo gele, mooie dunne, zachte kwaliteit stof met een gesublimeerd Viking logo in het zwart. Een slim fit, dus te dragen onder een pakje, of juist over je roeikleding heen in een maatje groter. Met ronde hals of met een (iets lagere) V-hals.

Voor leden is dit shirt tijdelijk aan te schaffen voor maar € 10, - !! Kijk in de webshop van Roeigoed onder "clubtenues".

Op die manier willen wij graag iets terugdoen voor alle trouwe leden die in het afgelopen jaar ondanks Corona lid gebleven zijn, en alsnog veel hebben bijgedragen aan onze mooie vereniging.

De code om de korting te verkrijgen is te vinden achter de Viking website inlog. Deze korting wordt bij het afrekenen verrekend.

roeigoed