Vereniging

Planning start wedstrijdroei seizoen veteranen en junioren!

Planning start wedstrijdroei seizoen veteranen en junioren!

Binnenkort start het nieuwe wedstrijdseizoen. Hieronder een paar data om te noteren. Lees goed door!

ZONDAG 29 AUGUSTUS 14:00 UUR: VETERANEN WEDSTRIJDPLOEGEN-INSTUIF

We willen graag iets leuks organiseren voor alle Viking-wedstrijdroeiers, om elkaar weer eens te spreken en te weten wie er nu bij Viking eigenlijk allemaal nog meer wedstrijden (willen) starten. De wedstrijdploegen hebben elkaar de afgelopen periode namelijk niet op wedstrijden kunnen zien en spreken, en er is in de afgelopen tijd ook een grote groep nieuwe (wedstrijd)roeiers via de ervaren instroom lid geworden bij Viking. Er wordt van 14:00-15:30 geroeid in gemixte samenstellingen in grote nummers, vanaf 15:30 is de bar open en gaan we verder met een borrel. Aanmelden met inschrijfformulier op Vikingsite onder agenda.

ZONDAG 5 SEPTEMBER VANAF 13:30 UUR: KICKOFF JUNIOREN WEDSTRIJDROEIEN

verplicht voor alle wedstrijdjunioren! Je krijgt deze week een mail (zo niet, neem contact op met je coach van vorig jaar). Het tijdschema: 1330 roeien voor JM 16; 1500 introductie wedstrijd commissaris: wat kunnen jullie komende tijd verwachten? 1600 roeien voor JM18. Natuurlijk ga je ook kennis maken met de nieuwe wedstrijdroeiers in je groep en coaches en afspraken maken voor komende periode.

MAANDAG 6 SEPTEMBER 20:00 UUR: KICKOFF VETERANEN WEDSTRIJDROEIEN

De wedstrijd kick-off is bedoeld voor alle ploegen die van plan zijn komend seizoen wedstrijden te starten. In de wedstrijd-kick-off nemen we jullie mee in alles dat te maken heeft met wedstrijden starten, bijvoorbeeld: de wedstrijdkalender voor het najaar, hoe je je inschrijft, hoe we omgaan met toewijzing van wedstrijdboten en de indeling van ergometerblokken. Minimaal één vertegenwoordiger per ploeg. Aanmelden met inschrijfformulier op Vikingsite onder agenda.

WOENSDAGAVOND 8 SEPTEMBER 20:00 UUR: VIDEO-SESSIE VOOR OUDERS VAN JUNIOREN

We leggen uit waarin uitleggen wat wedstrijdroeien is en wat we van de kinderen en ouders verwachten. We gaan in op het trainen, de wedstrijden en de kosten. En alle vragen worden beantwoord! Ouders krijgen een mail en/of worden geinformeerd door de eigen kinderen of coaches.