Vereniging

Uitnodiging NATROVIWEEMUS 22 JUNI 2022 bij Hemus

Uitnodiging NATROVIWEEMUS 22 JUNI 2022 bij Hemus

Hoe leuk zou het zijn om met z'n allen, nu het weer kan na corona, met heel veel achten het water op te gaan, te genieten van de gezelligheid en van een mooie zomeravondzon.....!!!

Daarom nodigt Hemus jullie allen van harte uit, ook Viking voor het
eerst (!), om deel te nemen aan onze jaarlijkse wedstrijd rond de
langste woensdagavond dit jaar op 22- 06- '22 vanaf 18:00 bij Hemus is het circus Natroviweemus!!!!
We hopen dat alle leden van Naarden, Tromp, Viking, Weesp, De Eem en Hemus zullen meedoen, ook jeugdleden zijn welkom voor deze boord-aan-boord-race over 1000 m voor mix boord- en scull-achten. Iedereen kan deelnemen aan deze wedstrijd, ook onervaren (boord)roeiers. Het is wel noodzakelijk om met minimaal 4 roeiende dames een team te vormen. Het is een laagdrempelige, vooral gezellige wedstrijd. Elke editie heeft een thema en behalve de snelste ploeg, krijgt ook de meest origineel uitgedoste ploeg een prijs. De regel hierbij is, dat we elkaars achten zoveel mogelijk aan elkaar uitlenen en wisselen van boot.
Geinteresseerd? Heb je een ploeg met minimaal 4 dames? Laat weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we met Hemus hoe dat verder vorm gegeven wordt.