Vereniging

Update Coup de la Jeunesse

Update Coup de la Jeunesse

Frank Risseuw: Hi allen, weer een update vanuit Spanje. Het was een enerverende dag waarin erg veel geleerd is! Naast het zeer hoge niveau in Europa, een lesjes “hoe om te gaan met spanning, slaaptekort en hitte” ook de les: gewoon racen! Starten, benen, finishen en elke race een beetje harder. Het doel voor nu: 1 keer een geweldige race varen in het weekend. Vanmiddag was al heel veel beter dan vanochtend maar morgen komt vast die geweldige race. Een fantastische ervaring, leerzaam en leuk.

Guus: En Nederlands succes: de NL JM8+ heeft een 2e plek/brons! Nils was 4e in de B-finale. Annelot 2e in de B-finale. Succes morgen/zondag!

Coup de la Jeunesse van start

Coup de la Jeunesse van start

vrijdag 05 augustus 2022 | Frank Risseeuw: Dag allemaal, kleine update vanuit Spanje. Eerste verkenning en eerste training achter de rug ?. De spanning staat er goed op en het is erg wennen aan het water (lekkere deining door het meer). Coaches wachten op de roeiers. Je kan helaas niet mee fietsen. Dus uitzetten, succes en tot over een uur ?. Straks de openingsceremonie en morgen knallen! ??

Hier schema en uitslagen: https://regatta.time-team.nl/coup.../2022/results/events.php

Coup de la Jeunesse Spanje - Viking!

Coup de la Jeunesse Spanje - Viking!

dinsdag 02 augustus 2022 | Dit weekend start de Coupe de la Jeunesse in Castrelo de Mino in Spanje. Met weer een flinke Viking vertegenwoordiging wat bijzonder genoemd mag worden!

Succes Nils (4x), Annelot (4-) en aanwezige coaches Simon en Frank!

https://couperowing.org/