Vereniging

Vechttocht 2023 komt eraan!

De Toercie organiseert de Vechttocht dit jaar op 24 en 25 juni.
De tocht is 42 km lang en voert je van Viking naar roeivereniging Weesp:
 
- Zaterdag 24 juni heen
- Zondag 25 juni terug
 
De inschrijving voor de tocht is geopend en je kan je inschrijven als ploeg voor een C4x+ of C2x+ voor de heen of terugtocht of allebei. Heb je geen ploeg dan kunnen we je misschien wel helpen, dus mail ons ook als je geen of niet genoeg ploeggenoten kan vinden.
Om je in te mogen schrijven moet je Viking-lid zijn en minimaal diploma's sturen 2 en scullen 1 hebben en een paar keer zelfstandig met een ploeg naar Rhijnauwen hebben geroeid.
 
Als je nog niet zo ervaren bent, maar het je wel heel leuk lijkt om een tocht te roeien, dan raden wij aan om de ploeg groter te maken dan de roeiplaatsen. Hierdoor kan je met een paar mensen afwisselen die de tocht fietsen of met de auto mee rijden.
 
We hebben een beperkt aantal boten per dag voor de Vechttocht omdat we het precieze aantal boten dat naar Weesp gaat ook weer terug geroeid willen hebben.
Er zijn geen kosten verbonden aan de tocht. Wel moet je als boot het sluisgeld betalen van de Weerdsluis (4 euro) en de heen of terug weg naar Weesp regelen (gaat heel goed met de trein bv.).
 
Dus zoek een ploeg bij elkaar en schrijf je in door te mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
In de mail willen we de volgende informatie lezen:
1. Vechttocht en op welke dag: zaterdag 24 of zondag 25 juni (of maakt het niet uit)
2. Welke boot: c4x+ of c2x+
3. De namen van de roeiers en hun roeidiploma's.
 
Hopelijk tot dan!