Vereniging

Toercie Herfsttocht zaterdag 7 oktober Leiden

Toercie Herfsttocht zaterdag 7 oktober Leiden Aanbevolen

Op zaterdag  7 oktober organiseert de Toercie de Herfsttocht. We maken een mooie tocht vanuit roeivereniging Die Leythe in Leiden. We roeien 25 km in wherries.

toercie.jpg

Hoe de dag er globaal uitziet

We vertrekken gezamenlijk vanaf Viking om 8:45, drinken koffie bij Die Leythe, waarna we de wherries te water laten en op pad gaan. Je neemt je eigen lunch en drinken mee voor onderweg. We proberen ergens te picknicken. We verwachten rond vijven weer terug te zijn bij de vereniging in Leiden. We sluiten de dag voor wie wil af met wat eten (op eigen kosten)in een restaurant in Leiden dicht bij de vereniging. Waarna we de terugreis naar Viking aanvangen.

Kosten

De kosten voor de tocht zijn 10 euro (in de bevestigingsmail sturen we betalings info)

Inschrijven

Voor deze tocht kan je je individueel inschrijven (dus niet als boot/team). Je moet voor deze tocht Vikinglid zijn van boven de 18, minstens diploma's sc1 en st2 hebben en minstens een paar keer geroeid en gestuurd hebben naar Rhijnauwen/stad.

Voor inschrijven mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Herfsttocht

Zou je in de mail antwoord kunnen geven op de volgende vragen:

- Welke roei en stuur examens heb je?

- Zou je kunnen rijden? Zo ja, hoeveel roeiers kan je meenemen? (We vragen een bijdrage van 6 euro aan elke meerijder voor de chauffeur).

- Eet je na de tocht een hapje met ons mee op eigen kosten?

Groet,

De Toercie (Jet, Loes, Sjoerd en Mira)