Vereniging

Orca Bumping detail informatie

Orca Bumping info

De detail informatie is gestuurd naar de contactpersonen (die de inschrijving hebben gedaan). De loting staat in de bijlage. Mocht er iets niet kloppen, stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Hclub8 ochtend is al doorgegeven)
Hieronder een aantal zaken uit de infomail van Orca:
  • Er wordt gestart in 2 blokken. Het eerste blok start om 10:00 en het tweede blok start om 14:30. De vlottijden staan in het schema. Zorg dat jullie op tijd op het vlot zijn en je boot in het water hebben op je vlottijd! Zodra jullie de boot in het water hebben zo snel mogelijk instappen en uitzetten, stellen gebeurd op het water.
  • Het is jullie eigen verantwoordelijkheid om op tijd achter de muntbrug te liggen.
  • Als je in blok 1 bent ingedeeld moet je voor 9:50 bij de muntbrug zijn en voor blok 2 geld 14:20, anders moet je achteraan starten (tenzij geldige reden).
  • Bij de muntbrug ga je in het toegewezen startvlak liggen. Na elk blok zal, zodra de uitslag bekend is, de prijsuitreiking plaatsvinden.
  • Voor de stuurtjes is het heel belangrijk een stuurtoets zonder fouten hebben afgerond (de contactpersonen hebben de link).
  • De rugnummers kunnen worden opgehaald tussen 8:00 en 9:00. Voor de rugnummers geld een borg, denk hierbij aan rijbewijs, ID kaart, OV of iets anders. Als de rugnummers niet worden ingeleverd staat daar een boete van 10 euro tegenover. Ga zuinig om met de rugnummers en bewaar deze goed.
  • Er lijkt voor morgen in de ochtend veel wind te staan. Vandaag om 18:00 wordt er besloten of we de huidige planning aanhouden of eventueel een aangepaste versie waarin iedereen in één blok start. Mocht dit doorgaan volgt nog een mail met een aangepaste loting. <de wedstrijdcie van orca neemt nog contact op als er maar één blok komt>
  • Mocht je nou honger hebben of een warm drankje willen, rond 10:30 beginnen we met de verkoop van lekker warme choco met slagroom, vega erwtensoep met een broodje en broodjes (vega)knak.