Vereniging

Wedstrijd

Boat Race kijken zondag Walhalla!

Beste Viking-ers,
 
Kom je ook meekijken naar The Boat Race (Oxford tegen Cambridge)? De live uitzending is te volgen (YouTube en BBC2) en het is gezellig om samen te kijken in Walhalla en uiteraard commentaar te leveren, de strategieën te ontdekken en Engelse humor los te laten op alles en iedereen onder het genot van een drankje en wat chips (af te rekenen bij de bar). Voor de jeugdleden is er in elk geval Engelse drop. Wil je meer eten dan chips en drop? Laten we dat ter plekke met elkaar regelen…
 
Zondag 26 maart in het Walhalla
16.30 uur start uitzending (Nederlandse tijd!!!)
17.00 uur “the 77th Women’s Boat Race”
18.00 uur “the 168th Men’s Boat Race”
19.00 uur einde
 
Een spontane actie, groetjes, Sander (Mulder, ROW)
Heineken roeivierkamp 1x afstands Blik

Heineken roeivierkamp 1x afstands Blik

Dit weekend is de H4K geroeid. De ploeg "Catch of the Day" heeft op de 5000m knap een afstandsblik gehaald in het DVA 8+ veld! Gefeliciteerd: Alison O'Keeffe, Nicole Elsinghorst, Ellen van Lieshout, Marrit Bolwerk, Sara Seber, Harmke Duijnisveld, Renee Toebes, Romy Verschoor, stuur: Lucrée van den Heuvel.

Totaal deden 7 achten en 5 vieren mee aan de H4K. Zie alle uitslagen.

Op de foto: een mooie strijd op de Amstel tussen Viking achten!

8 april sloepenrace "Rondom" - uitkijken!

8 april sloepenrace "Rondom" - uitkijken!

De afgelopen achttien jaar heeft de sloeproeiwedstrijd ronDom plaatsgevonden. Mede door het succes van voorgaande jaren en de enthousiaste reacties van de deelnemende sloepen, is er weer besloten om de sloeproeiwedstrijd te organiseren op de Utrechtse vaarwateren.
Hiervoor is de datum voor de 20 e editie ronDom vastgesteld op zaterdag 8 april 2023.

Het kanaal zal niet gestremd worden, wel rekening houden met de sloepenrace, dus voorrang verlenen aan de sloepen tijdens de wedstrijd!

Viking blikken op de Head 2023!

Viking blikken op de Head 2023!

Vandaag en gisteren heel veel Viking deelnemers aan de Head: 12 Vikingploegen en 5 combi's met Viking. Als ik snel tel: 101 Vikingleden in de boot. Daar komen coaches en supporters nog bij. En met succes: de volgende ploegen gefeliciteerd met blik op zaterdag!:
 • Heren dubbel 8: André van Dort, Thom Maas, Steven Pekelharing, Brandt van der Gaast, Wim Gorissen, Antonin van de Bree, Vasco de Cocq, slag: Ton Gruter, stuur Lieske de Nooij
 • Dames dubbel 8: Aliënde van Goor, Sytske de Waart, Jeanette van Zanten, Petra de Leede, Wilma Middel, Henny Sinnema, Nieske Castelein, slag Thaliet Smit, stuur Lieske de Nooij
 • Heren Masters E4*: Charlotte Meulenhoff (stuur in Tromp/Viking combi)
 • Dames Master E: Marielle Frumeau (combi: Hoop/Hertog/ Spaarne/Viking/Thyro/Aengwirden/TOR/VADA)
Zondag blikken!
 • Heren Master G: stuurvrouw Anne-Fleur Janssen (combi Rijnland, Viking)
 • Bedrijfsacht: Jean-François Raysz (combi Orca Viking), Gelinde Groeneveld. In deze acht ook Pieter Köhne, coach M16-18 Viking.

Viking Bumping - succes!

Nog één nachtje slapen! Voor de Bumping! In deze loting zijn altijd alle wijzigingen verwerkt. Kom je nog iets tegen wat niet klopt, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of meld het bij het ophalen rugnummer.
 
Draag een Vikingshirt en zelfde kleur ondershirt!
 
Nogmaals: het wordt morgen druk en hectisch omdat zoveel boten tegelijk het water opgaan. Houd je vlottijd aan + instappen en wegvaren! Lees de eerdere post nog even door.
Succes!

Startvolgorde Viking Bumping 12 februari - Update 3 laatste info - vlottijden

We hebben veel inschrijvingen voor deze Bumping zondag 12 februari, leuk, we hebben er zin in! Om het vlotten goed en snel te laten verlopen werken we met vlottijden. Het zal ongetwijfeld toch erg druk en hectisch worden, blijf vriendelijk naar elkaar en help elkaar!
Hierbij de laatste informatie over de Viking Bumping 12 februari 2023:
 • Rugnummers kunnen worden opgehaald en ingeleverd bij Viking (borg: OV, pinpas, rijbewijs of iets anders)
 • Wijzigingen en terugtrekkingen laatste moment: melden bij ophalen rugnummers (of eerder via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • Na het in het water leggen en instappen direct uitzetten, afstellen op het water. Voorbespreken vóórdat boot te water gaat.
 • Houdt bij oproeien starttijd in de gaten: als tijd krap wordt direct doorroeien, geen oefeningen, en veel opzetjes ?
 • Ga achter de Munt op startvolgorde liggen (skifjes in de sluis, achten bij de Munt
 • Start blok 1 is om 10:00 uur, Start blok 2 is 13:30
 • Prijsuitreiking: na het blok zodra de uitslag bekend is
Tot zondag!
Namens de organisatie van de Viking Bumping 2023:
 
Succes met de voorbereiding!

Inschrijvingen Viking Bumping 12 februari - Update

Dank voor alle inschrijvingen voor de Viking Bumping. Dit zijn de inschrijvingen. Check even of deze correct zijn.
 
Blok 1 start om 10.00 en Blok 2 start om 13.30. Vragen of aanpassingen? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Succes met de voorbereiding!

 

Abonneren op deze RSS feed