Vereniging

Wedstrijd

11 september - kick-off wedstrijden veteranen- en clubroeiers

Het wedstrijdseizoen '23-'24 gaat binnenkort weer van start. Ben je van plan komend seizoen een of meerdere roeiwedstrijden te starten? Dan nodigen we je graag uit voor de wedstrijd-kick-off op maandag 11 september. 

 • Tijd: 20:00u - 21:00u, inloop vanaf 19:30u
 • Locatie: Walhalla
 • Voor wie: Alle Viking-leden (m.u.v. jeugd en junioren) die komend seizoen een of meerdere roeiwedstrijden willen starten. Op de agenda voor de kick-off staan o.a. de wedstrijdkalender voor het najaar, de werkwijze voor inschrijven voor wedstrijden, mogelijkheden voor botentransport en toewijzing van wedstrijdboten. 

Aanmelden voor de kick-off is niet nodig. Tot ziens op de 11e!

de Wedstrijdcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blikken op de junioren slotwedstrijden (DIYR)!

Blikken op de junioren slotwedstrijden (DIYR)!

Afgelopen weekend waren de slotwedstrijden voor de junioren: de DIYR = Dutch International Youth Regatta". De grootste juniorenwedstrijd van het jaar. Met veel Viking en ook BLIKKEN!
 • J14 broken race (500m en 1000m) Alvaro Anke Derks
 • M18 8+ - Maite Kuijpers, Sanne Kessels, Lieke Reyn (combi Viking/Maas/Daventria/Nautilus/De Hunze/Sparks Rowing)
 • M18 1x heat Maite Kuijpers
 • M16 1x heat Marlies Köhne
En daarnaast ook veel 2e en 3e plekken.
Ook bijzonder: de jeugd heeft in de acht gestart en ze werden 5e!
Gefeliciteerd roeiers en coaches!
 
WhatsApp Image 2023 07 09 at 09.49.16
WhatsApp Image 2023 07 08 at 20.23.18
WhatsApp Image 2023 07 09 at 15.52.14
WhatsApp Image 2023 07 09 at 16.07.51
Viking blikken op Northwave regatta en OCT!

Viking blikken op Northwave regatta en OCT!

Dit weeken een erg fraai bevochten blik op de Northwave regatta voor J16 2x Luuk Boddeke en zijn maatje Makr Knowles van de Maas! (video vanaf 1:52:58)

En op de Okeanos Competitie tweekamp (500m + 2K)  een blik voor de D4+ stuur Maaike van Agtmaal, Anne-Fleur Janssen, Natalie Groothuis, Anne-Lynn Paalvast en Evi Nijhof (Time-team uitslagen)

Gefeliciteerd!

Bijzondere prestatie van Pascalle en Maaike met overwinning op de Ringvaart Regatta!

Vooruitlopend op de uitslagen van de andere Vikingploegen en de foto's is al bekend dat Maaike en Pascalle de Ringvaart 100km hebben gewonnen! Enkele quotes van Pascalle:

"Je kan de ringvaart winnen als je de grootste verbetering doet op het oude record (procentueel). En wij hebben zo’n drie uur van het vorige record af gevaren. En de sprintbokaal hebben we ook gewonnen ???. Dat zijn tijden gecorrigeerd naar een golden standard de laatste 500m. Maar goed, heel bizar, hadden we niet verwacht!"

Gefeliciteerd dames!

Openingstijden komende feestdagen

Let op de openingstijden komende weken:

 • 27-04 de hele dag open tot 22.00
 • 04-05 vanaf 17.30 vaarverbod en krachthonk dicht. Vanaf 18.00 het gehele gebouw voor iedereen gesloten. (Dus ook voor commissies en bestuur)
 • 05-05 de hele dag open tot 22.00.
Heineken roeivierkamp 1x afstands Blik

Heineken roeivierkamp 1x afstands Blik

Dit weekend is de H4K geroeid. De ploeg "Catch of the Day" heeft op de 5000m knap een afstandsblik gehaald in het DVA 8+ veld! Gefeliciteerd: Alison O'Keeffe, Nicole Elsinghorst, Ellen van Lieshout, Marrit Bolwerk, Sara Seber, Harmke Duijnisveld, Renee Toebes, Romy Verschoor, stuur: Lucrée van den Heuvel.

Totaal deden 7 achten en 5 vieren mee aan de H4K. Zie alle uitslagen.

Op de foto: een mooie strijd op de Amstel tussen Viking achten!

Viking blikken op de Head 2023!

Viking blikken op de Head 2023!

Vandaag en gisteren heel veel Viking deelnemers aan de Head: 12 Vikingploegen en 5 combi's met Viking. Als ik snel tel: 101 Vikingleden in de boot. Daar komen coaches en supporters nog bij. En met succes: de volgende ploegen gefeliciteerd met blik op zaterdag!:
 • Heren dubbel 8: André van Dort, Thom Maas, Steven Pekelharing, Brandt van der Gaast, Wim Gorissen, Antonin van de Bree, Vasco de Cocq, slag: Ton Gruter, stuur Lieske de Nooij
 • Dames dubbel 8: Aliënde van Goor, Sytske de Waart, Jeanette van Zanten, Petra de Leede, Wilma Middel, Henny Sinnema, Nieske Castelein, slag Thaliet Smit, stuur Lieske de Nooij
 • Heren Masters E4*: Charlotte Meulenhoff (stuur in Tromp/Viking combi)
 • Dames Master E: Marielle Frumeau (combi: Hoop/Hertog/ Spaarne/Viking/Thyro/Aengwirden/TOR/VADA)
Zondag blikken!
 • Heren Master G: stuurvrouw Anne-Fleur Janssen (combi Rijnland, Viking)
 • Bedrijfsacht: Jean-François Raysz (combi Orca Viking), Gelinde Groeneveld. In deze acht ook Pieter Köhne, coach M16-18 Viking.

Viking Bumping - succes!

Nog één nachtje slapen! Voor de Bumping! In deze loting zijn altijd alle wijzigingen verwerkt. Kom je nog iets tegen wat niet klopt, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of meld het bij het ophalen rugnummer.
 
Draag een Vikingshirt en zelfde kleur ondershirt!
 
Nogmaals: het wordt morgen druk en hectisch omdat zoveel boten tegelijk het water opgaan. Houd je vlottijd aan + instappen en wegvaren! Lees de eerdere post nog even door.
Succes!
Abonneren op deze RSS feed