Vereniging

Nieuws>Laatste nieuws>Bestuur>BBQ 6 juli naar 14 juli

BBQ 6 juli naar 14 juli

In de nieuwsbrief van 22 mei is het superleuke initiatief van de Viking Wedstrijdbotensop aangekondigd. Met het einde van het wedstrijdseizoen alweer in zicht wilden de Jeugd- en Wedstrijdcommissie op zaterdag 6 juli graag met alle roeiers en coaches de wedstrijdvloot soppen en aansluitend samen de BBQ aansteken.

Het weekend erna, op 14 juli, is er ook een ander prachtig evenement, namelijk de Kikarow, ook mét barbecue. We merkten dat het één ten koste gaat van het ander en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Om die reden hebben we besloten om, in overleg met de Jeugd- en Wedstrijdcommissie, de BBQ van 6 juli niet door te laten gaan en een week te verplaatsen naar zondag 14 juli. Want op 14 juli komt de “Vin” aan bij ons na 3 maanden door Nederland te hebben gevaren, komt Burgemeester van Zanen ons bezoeken en is er BBQ en live-muziek!

We willen iedereen van harte uitnodigen om zich in te schrijven voor het Kikarow evenement op 14 juli, zodat we dan met z’n allen niet alleen een leuke dag hebben met een mooie afsluiting, maar zo ook als vereniging een bijdrage kunnen leveren aan het steunen van het Prinses Maxima Centrum! Ook als je niet meeroeit overdag, is het leuk en gezellig om mee te doen met de BBQ! Je kan je opgeven voor de BBQ (en ook voor het roeien van de tocht natuurlijk) op https://kikarow-utrecht.nl.

Namens het bestuur,

Nieske Castelein - voorzitter

Laatst aangepast op dinsdag 25 juni 2019 22:31