Vereniging

Versoepelingen met roeien

Versoepelingen met roeien

Als gevolg van de actuele versoepelingen is het per 3 maart toegestaan voor leden t/m 26 jaar om weer in meerpersoonsboten te roeien!

Als je in een meerpersoonsboot wilt roeien, reserveer dan eerst zelf een beschikbaar tijdslot en stuur dan een mail naar materiaal@urvviking én Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van de bootnaam, datum en tijdslot en met wie je in de boot wilt roeien. De meerpersoonsboten zijn namelijk nog geblokkeerd in e-captain, en worden handmatig toegewezen. Er komt dan een reservering op jouw naam, die kun je dan zelf bevestigen zoals gebruikelijk voordat je gaat roeien. Doe dit niet op het laatste moment, de kans is dan aanwezig dat je verzoek niet tijdig wordt gezien en dan kun je dus niet roeien. 

Als je 27 jaar of ouder bent en je wilt graag een keer met een Viking-huisgenoot roeien kun je dit ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven, ovv dezelfde gegevens.