Vereniging

bestuur

Secretaris voor het bestuur gezocht

Ben jij een goede communicator, wil je wat betekenen voor de vereniging en deze heel snel leren kennen? Lees dan even verder…. 

Onze huidige secretaris gaat stoppen, en dat betekent dat er binnen het bestuur een vacature is voor deze functie. Het is een hele veelzijdige functie waarbij je Viking goed leert kennen en ook veel voor Viking kunt betekenen.  

Deze kan evt. ook als duobaan vervuld worden. Het werk van secretaris kan goed vanuit huis gedaan worden en kost ca. 4 uur per week. Het helpt als je enig organisatievermogen hebt. Lijkt het je leuk om plaats te nemen in een gezellig bestuur en om meer te leren over hoe het werkt bij Viking? Bel of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

Viking jeugdkamp

Viking jeugdkamp

Hee, de zomer en dus het vikingkamp komen steeds dichterbij! Dit jaar vindt het kamp plaatst van zaterdag 13 augustus tot vrijdag 19 augustus. De inschrijvingen zijn geopend dus schrijf je zo snel mogelijk in via de mail of via de link op ons insta account!! Hou de insta goed in de gaten, want binnenkort komen er nieuwe posts met hints voor het thema van dit jaar...
Kusjes van de kampleiding

Werkvlot op de kilometer

Let op; vanaf 14 juni tot eind juli kan er tussen 8:00 en 20:00 een werkvlot liggen naast een woonark ter hoogte van het braakliggend terrein ten noorden van Kanaal30, halverwege het kilometer stuk. 

Filmopnames bij Orca en Triton

Op 6 en 7 april worden er voor de KNRB een aantal commercials opgenomen in de kleedkamer, botenloods en soos van Triton en Orca. Dit zal met zo’n 15 man cast en crew zijn, exclusief figuranten, en zowel overdag als in de avond. Er wordt niet gefilmd bij Viking, maar er zal dus wat extra drukte zijn.

Praat mee op Maandag 21 feb bij Roeiwaterdebat op De Driewerf

Praat mee op Maandag 21 feb bij Roeiwaterdebat op De Driewerf

Op maandag avond 21 feb vindt in het Walhalla het verkiezingsdebat over de toekomst van het roeien plaats. Het debat wordt geleid door ex-roeier en oud-raadslid Jesper Rijpma. Toekomstige gemeente raadsleden van PvdA, CDA, Stadsbelang Utrecht, D66, Student & Starter, VVD, Groen Links en Partij voor de Dieren zijn aanwezig. Inloop vanaf 19.00, opening om 19.30 uur. We nodigen Viking leden van harte uit erbij te zijn! meld je aan via dit formulier! je kan kiezen tussen online meekijken of er fysiek bij aanwezig te zijn. 

Jongens 18 zijn Sportploeg van het jaar!

Jongens 18 zijn Sportploeg van het jaar!

Vandaag zijn onze Jongens 18 gekozen tot Utrechtse Sportploeg van het jaar 2021! Een prachtige bekroning op wat al een top jaar was voor de boys, die inmiddels zijn uitgevlogen naar het studenten roeien bij o.a. Orca en Triton. En natuurlijk een geweldig compliment voor de coaches Erik Helfferich en Simon Knapstein! We zijn heel trots! Hier zie je het filmpje waarin de winnaars bekend worden gemaakt: https://fb.watch/bcCJYyuU_A/ 

 

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Op 2 januari hopen we jullie allemaal online te zien bij de nieuwjaarsreceptie. Deze start om 16.30, maar al vanaf 15.30 kun je het nieuwe jaar ontspannen starten door mee te doen met de online yoga workshop gegeven door Bibi Klaassen. De zoomlinks staan in de uitnodiging die jullie allemaal hebben ontvangen via de mail. Tot zondag! 

19 december Bumping Orca

Op zondag 19 december organiseert Orca een bumping. Dit zal een afstand van 3,5 km zijn die gevaren wordt vanaf de Muntsluis tot het vlot van Orca. Hiervoor is er stremming aangevraagd en worden roeiers die niet aan de bumping meedoen verzocht om tussen 09:00 en 17:00 uur direct naar de stad te varen en niet het wedstrijd deel te betreden.

Abonneren op deze RSS feed