Vereniging

Viking Ledendiner 11 november

Viking Ledendiner 11 november

Je bent van harte uitgenodigd voor deze feestavond op 11 november a.s.! 

Voor €25 all-inclusive geniet je een avond lang van een heerlijke maaltijd, drankjes, amusement en dansen tot je niet meer kunt. Alles geheel in Venetiaans Carnavaleske sferen. Hiervoor veranderen we het Walhalla in een ware feestzaal.

Ontvangst vanaf 18.30, aanvang 19.00. Rond 02.00 gaan we dan moe maar voldaan weer naar huis. 

Inschrijven kan hier

Geheel vrijwillige dresscode --> Venetiaans Carneval.

Betaling op de avond zelf middels een betaalverzoek.

Bingo & Bock Bier Borrel

Bingo & Bock Bier Borrel

De herfst staat alweer bijna voor de deur: de tijd voor gezellige spelletjes binnen en de tijd wanneer Bockbiertjes weer in de schappen komen. Daarom in oktober op Viking: de Bingo & Bock Bier Borrel! Win deze avond de Bingo door je mede-Vikingers beter te leren kennen en geniet van een heerlijk Bockbiertje (of uiteraard een ander drankje). Voor alle nieuwe leden: de ideale gelegenheid om gelijk veel nieuwe mensen te leren kennen op Viking! Of leer juist je ploeggenoten nog beter kennen! Dus noteer alvast vrijdag 6 oktober in je agenda, vanaf 20:00 in het Walhalla en kom gezellig (met je hele ploeg) borrelen. Tot dan!

Borrel september

Borrel september

Aan al het moois komt een eind, dus helaas ook aan de vakantieperiode. Maar niet te lang getreurd, het roeiseizoen begint weer! Kom met je ploeggenoten, commissievrienden & andere willekeurige vikingvoorbijgangers naar de volgende JoViBo en wissel naast vakantieverhalen ook roeiplannen uit. Komt allen op vrijdag 8 september naar het Walhalla (vanaf 20:00u), tot dan! 

Valkyries Vieren Veest!

Valkyries Vieren Veest!

Morgen is het tijd voor de volgende borrel: deze keer de eerste ploegborrel!

De Valkyries vieren Veest! We bestaan namelijk 1 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom wordt de volgende borrel een feestje met de V. We hebben verjaardagsspelletjes, beerpong, een signature cocktail en heerlijke muziek!

Ook al heb je misschien (nog) geen idee wie we zijn, kom gezellig ons verjaardagsveestje met ons meevieren en leer weer veel nieuwe mede-Vikingers kennen!

Tot dan!

> Vrijdag 9 juni
Vanaf 20:00 uur @ Viking

Abonneren op deze RSS feed