Vereniging

Vereniging>Laatste nieuws>Redactie Commissie>De verbouwing bijna klaar, de website ook!

De verbouwing bijna klaar, de website ook!

Viking zit vanaf vandaag digitaal in een nieuw jasje, jawel, de nieuwe Viking website is online! 
 
Onze nieuwe website is aantrekkelijker en overzichtelijker gemaakt: lichtere kleuren, groter lettertype wat lezen makkelijker maakt, meer beelden, een compacte menustructuur en een startpagina waarop je zo volledig mogelijk wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging. Een belangrijke verandering in de opbouw van de website is dat je alle informatie over het roeien bij viking vindt onder het kopje Roeien en niet meer op commissie; informatie over de commissies kun je vinden onder Vereniging.
 
Wat hetzelfde blijft is je eigen inlog onder Mijn Viking (rechtsboven in het menu) voor het reserveringssysteem en dergelijke. Hou e-captain in de gaten want ook e-captain wordt binnenkort in een nieuwe jasje gestoken.
 
Maar we zijn nog net niet helemaal klaar. Vanaf hier wordt nog gewerkt aan een aantal verbeteringen van teksten door de commissies en we sleutelen nog verder aan de mobiele versie. Kortom wij blijven nog schaven aan de site en nodigen de commissies uit dat ook te doen.
 
Het streven is er om er samen een levendige site van te maken; de digitale ontmoetingsplek voor alle Vikingers!
 
Patrique de Naald (Voorzitter en webbouwer), Joep Engelhart (webbouwer) en Miriam van de Ven (webontwerp)
Laatst aangepast op maandag 05 november 2018 17:24