Vereniging

Vereniging>Laatste nieuws>Vaardigheidsproef Commissie>Doe mee met de vaardigheidsproef

Doe mee met de vaardigheidsproef

Er zijn nog boten beschikbaar om deel te nemen op 13 juli en/of 8 september. Dat kan vanaf 7 uur ’s morgens, telkens in blokken van twee uur. Je kunt je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan sturen we je een link naar de formulieren.

Andere dag?

Op andere dan de georganiseerde dagen is het mogelijk om de registratie van afstand en totale tijd via GPS (bijvoorbeeld met een App als BoatCoach, Endomondo of Strava) te regelen. Neem in dat geval eerst even contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vaardigheidsproef gebruiken als herhalingsexamen voor Sc4/Br4 kan alleen op de georganiseerde dagen.

Medewerker

Kan je niet deelnemen aan de vaardigheidsproef, maar wil je wel een bijdrage leveren aan het succes van de dag en iets meenemen van de sfeer, meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Arend Waaldijk. Uiteraard zijn deelnemers ook welkom als medewerker voor o.a. tijdwaarnemer. De uren tellen als verenigingswerk.

Meer informatie

Vaardigheidsproef

Laatst aangepast op vrijdag 31 mei 2019 12:18