Vereniging

Vaardigheidsproef zaterdag 2 juli en zondag 28 augustus 2022

Voor de wat nieuwere leden van Viking: wat is een vaardigheidsproef? Het gaat er bij de senioren om dat je 12-20 km (afhankelijk van leeftijd en geslacht) roeit binnen 2 uur. Van 07:00 tot 13:00 uur, telkens in blokken van twee uur op het Merwedekanaal tussen de loods (Driewerf) en de Muntsluis. Als je nog geen 18 jaar bent, dan gelden andere criteria (4-18 km). Hoe het precies zit voor jou kan je lezen op onze webpagina.

Wil je je roeiontwikkeling volgen en/of je conditie op peil houden, leg dan jaarlijks een vaardigheidsproef af. Als je lid bent van Viking, al enige jaren roeit, beschikt over een goede conditie en minimaal de examens Sc2 of B2, dan kan je meedoen. Een sportkeuring is niet verplicht, maar in een aantal gevallen wel verstandig. De deelname op eigen risico is gratis.
De inschrijving staat al een tijdje open, maar er zijn nog veel boten beschikbaar. Paste 2 juli je niet, dan is de volgende mogelijkheid om mee te doen op zondag 28 augustus. Daarvoor zijn nog weinig inschrijvingen en dus meer boten beschikbaar. Inschrijven gaat via het formulier 28-8-2022.

Medewerkers gezocht

Kun je niet deelnemen aan de vaardigheidsproef, maar wil je wel een bijdrage leveren aan het
succes van de dag en iets meenemen van de sfeer, meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Arend Waaldijk. Uiteraard zijn deelnemers ook welkom als medewerker voor o.a. tijdwaarnemer. De uren tellen als verenigingswerk.

De Vaardigheidsproef commissie heeft er zin in en we hopen op een grote deelname!